Anita MARTENS-BEIRENS                                           
Keramiek en Schilderijen  


        links

homein de spotlightkeramiek van vroeger pas gebakken schilderijen amper droog om te bezoeken

 

www.klei.nl Keramisch magazine KLEI.;  alles over werken met klei, boetseren, en zoveel meer.
du Fossť woninginrichting Al vier generaties het vertrouwde adres voor meubelen en woninginrichting!
Nederlandse vakgroep voor Keramisten Nederlandse Vakgroep voor Keramisten.  De NVK staat voor het actief bevorderen en uitdragen van de diversiteit en kwaliteit van keramiek en komt op voor de belangen van de keramiesten.
CBK Zeeland CBK Zeeland is een actief centrum voor beeldende kunsten, vormgeving en architectuur. De organisatie ondersteunt en informeert kunstenaars, vormgevers en architecten en stimuleert de onderlinge samenwerking. Het centrum ontwikkelt activiteiten die er toe bijdragen dat er meer kunst te zien is in het dagelijkse leven van iedereen in Zeeland. Daarnaast stimuleert het Zeeuwse kunstenaars om kunst te maken. Door het houden van bijeenkomsten komen kunstenaars met elkaar en met kunstliefhebbers in contact. Vaak ontstaan daaruit weer nieuwe artistieke ideeŽn en activiteiten. Met het organiseren van tentoonstellingen, excursies en discussiebijeenkomsten wil CBK Zeeland het publiek kennis laten maken met kunst, vormgeving en architectuur. Het centrum wil er op die manier voor zorgen dat de Zeeuwse kunstenaars, vormgevers en architecten binnen de provincie meer aandacht krijgen, maar ook (inter-)nationaal meer in de belangstelling komen.
 www.kunstschouw.nl  Een jaarlijks terugkerende kunstmanifestatie van imposante installaties in de polders, beeldende kunst in een parktuin of een performance in een oude boerenschuur. Een route met maar liefst 40 kunstzinnige tussenstops. Ieder jaar opnieuw bezoeken duizenden kunstliefhebbers de tientallen lokaties waar beeldende kunst tentoongesteld wordt.
stichting "oude zeeuwse kerken" de stichting presenteert jaarlijks, 7 keer,  "Kunst uit 't Kerkje" tijdens de zomerse weken, in Waterlandkerkje.
kunst aan de kust jaarlijkse kunstroute in Zoutelande/Meliskerke.  Deze kunstroute is een begrip geworden in Zeeland en ook verder op in het land, voor kunstenaars en het grote publiek. De kunstvormen zijn  zeer gevarieerd samengesteld om een zo breed mogelijk bezoek te kunnen bereiken.
stichting Kerkje van Ellesdiek 't Kerkje van Ellesdiek (Ellewoutsdijk) wil een centrum zijn voor levensbeschouwing, cultuur en vriendschap. Zeeland, Zeeuwen en Zeeuws hebben er een streepje voor. Niet om het vreemde te weren, maar om het dichtbije te eren!
www.sincfala.be Museum van de Zwinstreek  Knokke-Heist
museumhetpetershuis Museum "het Petershuis" 6591 CB Gennep - waar verleden en heden elkaar ontmoeten