Anita MARTENS-BEIRENS                                           
Keramiek en Schilderijen  


        links

homein de spotlightkeramiek van vroeger pas gebakken schilderijen amper droog om te bezoeken

 

www.klei.nl Keramisch magazine KLEI.;  alles over werken met klei, boetseren, en zoveel meer.
du Fossť woninginrichting Al vier generaties het vertrouwde adres voor meubelen en woninginrichting!
strandpark "de zeeuwse kust" mijn gastlocatie voor "Kunstschouw 2012". Tevens camping, restaurant, chaletverhuur en -verkoop, mogelijkheden voor feesten en conferenties. Hier begrijpt men wat een gast is.
 www.kunstschouw.nl  Een jaarlijks terugkerende kunstmanifestatie van imposante installaties in de polders, beeldende kunst in een parktuin of een performance in een oude boerenschuur. Een route met maar liefst 40 kunstzinnige tussenstops. Ieder jaar opnieuw bezoeken duizenden kunstliefhebbers de tientallen lokaties waar beeldende kunst tentoongesteld wordt.
stichting "oude zeeuwse kerken" de stichting presenteert jaarlijks, 7 keer,  "Kunst uit 't Kerkje" tijdens de zomerse weken, in Waterlandkerkje.
kunst aan de kust jaarlijkse kunstroute in Zoutelande/Meliskerke.  Deze kunstroute is een begrip geworden in Zeeland en ook verder op in het land, voor kunstenaars en het grote publiek. De kunstvormen zijn  zeer gevarieerd samengesteld om een zo breed mogelijk bezoek te kunnen bereiken.
de meerpaal mijn gastlocatie voor de kunstroute Zoutelande/Meliskerke 2014. Direct aan de voet van de duinen gelegen, omgeven door bos en aan de rand van Zoutelande op Walcheren.  een gezellige vakantiepark.
stichting Kerkje van Ellesdiek 't Kerkje van Ellesdiek (Ellewoutsdijk) wil een centrum zijn voor levensbeschouwing, cultuur en vriendschap. Zeeland, Zeeuwen en Zeeuws hebben er een streepje voor. Niet om het vreemde te weren, maar om het dichtbije te eren!
mirjamvilt.nl hoe je ook met vilt kan schilderen
kunstkijk 2017    kunstroute op Goeree Overflakkee.
www.sincfala.be Museum van de Zwinstreek  Knokke-Heist
museumhetpetershuis Museum "het Petershuis" 6591 CB Gennep - waar verleden en heden elkaar ontmoeten